2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00032

A Sessionbase Kft. Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2023. december 31-én sikeresen befejezte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2020-1.1.2-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott az „A HORECA és az általános retail szektor digitális edukációját és transzformációját elősegítő, a vásárlási élményt fokozó integrált, modulrendszerű smartshop platform kifejlesztése” című, 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00032 azonosítószámú projektjét. A 164 millió Ft összköltségű projekt 114,8 millió Ft vissza nem térítendő támogatásból és további önerőből került megvalósításra.

Projekt címe: A HORECA és az általános retail szektor digitális edukációját és transzformációját elősegítő, a vásárlási élményt fokozó integrált, modulrendszerű smartshop platform kifejlesztése

A támogatás összege: 114.800.000- Ft

A támogatás mértéke: 70%

A kifejlesztett szolgáltatás bemutatása

A kifejlesztett szolgáltatás egy felhőalapú üzleti háttérzeneszolgáltatás opcionális végponti és reklámspot lejátszóval. A rendszer egyedi tulajdonsága, hogy szinte minden meglévő analóg és digitális végponti eszközhöz csatlakoztatható bármilyen további hardvereszköz nélkül. Szerveroldalon történik a zenei MP3 stream előállítása és a reklámspotok adásba illesztése is, végponton csak a digitális stream digitális vagy analóg kijátszása történik.
Felhasználói oldalról az előfizetés, a zenei tartalom kiválasztása, időzítése, zenei stílusok előre beállított változtatása egy böngészőn keresztül történik.
A projektcélokat a Sessionbase Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság elérte.
A projekt során alkalmazott újításoknak köszönhetően számos új üzleti kapcsolatot sikerült kiépíteni, amely folytatása mellett a meglevő üzleti partnereinkkel hosszú távon is tovább tudjuk erősíteni fennálló szakmai és üzleti kapcsolatainkat.

További információ kérhető:
Schäffer Zoltán
Telefon: +36-30-9502642
e-mail: schafferz@session.hu
Honlap: https://www.session.hu/